Ronald Strijbosch Photography

Landschap- en architectuur fotografie

Opfris workshop natuurfotografie

Het je al eens een workshop natuurfotografie gevolgt maar is de kennis een beetje is weggezakt of heb je niet veel meer gefotografeerd. Met deze workshop wordt alles weer kort opgefrist. Nadat de korte theorie is herhaald gaan we snel op pad om lekker te oefenen en natuurlijk ook nieuwe dingen te leren.

De workshop start op zaterdag 4 juli om 9:00 uur met een korte herhaling van de basis van fotograferen en de camera instellingen.
Daarna volgt een photowalk van ca. 5 km en gaan we in de praktijk weer lekker aan de slag. Natuurlijk is er ook weer wat nieuws te leren.

Praktische zaken:

Het vertrekpunt is bij natuurcentrum Maashorst, Erenakkerstraat 5, 5388SZ Nistelrode. De workshop start om 9:00 uur en duurt tot ca. 13:30 uur.
De groep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
De kosten van de workshop zijn € 25,00 per deelnemer en dienen bij aanvang contant te worden voldaan.

Voor deelname het je een spiegelreflex- of systeemcamera en een statief nodig. Heb je ook nog lenzen, filters e.d. neem deze dan zeker mee.
Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen.

Nieuwe workshops volgen in het najaar.