Photowalks

Om nog meer ervaring te krijgen met het maken van mooie en speciale natuurfoto’s, en zeker ook voor de gezelligheid, kun je mee wandelen met een photowalk.
Als deelnemer ben je helemaal vrij om te fotograferen wat je maar wilt. Probeer eens verder te kijken dan de voor de hand liggende onderwerpen, en leg dat vast met de camera.
De locaties kunnen we in overleg bepalen en misschien weet je wel een mooi plekje wat je met anderen wilt delen.

Praktische zaken:
De eerst volgende wandeling is op zondag 8 maart a.s. en start om 9:00 uur bij kasteel Tongelaar in Mill. We wandelen tot ca. half twaalf rond het kasteel en de omgeving.
We verzamelen aan de Hoogedijk bij het kasteel en parkeren, kan links van de weg. Deelname is geheel gratis.
Voorlopig staan de wandelingen gepland op elke eerste of tweede zondag van de maand, dus zet deze data maar vast in je agenda.

Mochten de weersomstandigheden bar en boos zijn, dan blijven we lekker in bed of bij de warme kachel en laat ik dit tijdig weten.

Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen.

Vul hieronder je gegevens in als je mee wilt gaan met een photowalk. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.