Ronald Strijbosch Photography

Natuur- en architectuurfotografie

Photowalks

Een PhotoWalk is een wandeling (met of zonder begeleiding), door een mooie omgeving of een bijzondere locatie en die te fotograferen.
Een keer per maand ga ik op zondagmorgen lekker vroeg de natuur in om foto’s te maken tijdens een photowalk van ongeveer 3 uur.

Om nog meer ervaring te krijgen met het maken van mooie en speciale natuurfoto’s, en zeker ook voor de gezelligheid, kun je gratis mee wandelen. Je ben helemaal vrij om te fotograferen wat je maar wilt.
Dit jaar ga ik wandelen in natuurgebieden en soms in steden om te ontdekken wat daar allemaal voor moois te fotograferen is.

Kijk in dit overzicht voor de wandelingen:
Zondag 2 oktober 2022 – Natuurgebied bij de Rips.
Zondag 6 november 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 4 december 2022 – Lokatie volgt nog.

De data en lokaties kunnen nog aangepast worden. Weet je zelf ook een mooie lokatie om een keer te gaan bekijken, laat het dan even weten.

Praktische zaken:
Op zondag 2 oktober verzamelen we om 08:00 uur op de parkeerplaats bij de Aldi, Bitswijk 10 in Uden en vertrekken dan naar natuurgebied de Rips. Hopelijk zijn de herfstkleuren volop zichtbaar en kunnen we mooie najaars plaatjes schieten. Ga lekker mee wandelen en foto’s te maken, laat je verassen!

Mochten de weersomstandigheden bar en boos zijn, dan blijven we lekker in bed of bij de warme kachel en laat ik dit tijdig weten.

Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen. Neem ook voldoende drinken mee.

Wil je meer leren over fotografie, kijk ook eens naar de workshops.

Vul hieronder je gegevens in als je mee wilt gaan met een photowalk. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.