Ronald Strijbosch Photography

Natuur- en architectuurfotografie

Photowalks

Een PhotoWalk is een wandeling (met of zonder begeleiding), door een mooie omgeving of een bijzondere locatie en die te fotograferen.
Een keer per maand ga ik op zondagmorgen lekker vroeg de natuur in om foto’s te maken tijdens een photowalk van ongeveer 3 uur.

Om nog meer ervaring te krijgen met het maken van mooie en speciale natuurfoto’s, en zeker ook voor de gezelligheid, kun je gratis mee wandelen. Je ben helemaal vrij om te fotograferen wat je maar wilt.
Probeer eens verder te kijken dan de voor de hand liggende onderwerpen, en leg dat vast met de camera.

Dit jaar ga ik wandelen in natuurgebieden in de regio die voor mij nog onbekend zijn om te ontdekken wat daar allemaal voor moois te fotograferen is.

Kijk in dit overzicht voor de wandelingen:
Zondag 6 februari 2022 – Kronenburg park in Nijmegen.
Zondag 6 maart 2022 – Natuurgebied Kampina in Boxtel.
Zondag 3 april 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 1 mei 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 12 juni 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 3 juli 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 4 september 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 2 oktober 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 6 november 2022 – Lokatie volgt nog.
Zondag 4 december 2022 – Lokatie volgt nog.

De data en lokaties kunnen nog aangepast worden. Weet je zelf ook een mooie lokatie om een keer te gaan bekijken, laat het dan even weten.

Praktische zaken:
Op zondag 6 februari verzamelen we om 8:00 uur op de parkeerplaats bij de Aldi, Bitswijk 10 in Uden en vertrekken van daaruit naar Kronenburg park in Nijmegen. Beneden in het park bevindt zich een vijver, bestaande uit twee delen gescheiden door een bruggetje. Hopelijk hebben we net zovel geluk als vorig jaar toen er op deze datum een dik pak sneeuw lag.

Mochten de weersomstandigheden bar en boos zijn, dan blijven we lekker in bed of bij de warme kachel en laat ik dit tijdig weten.

Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen.

Wil je wat meer leren over fotografie kijk ook eens naar de workshops.

Vul hieronder je gegevens in als je mee wilt gaan met een photowalk. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.