Ronald Strijbosch Photography

Landschap- en architectuur fotografie

Photowalks

Een PhotoWalk is een wandeling (met of zonder begeleiding), door een mooie omgeving of een bijzondere locatie en die te fotograferen.
Een keer per maand ga ik op zondagmorgen lekker vroeg de natuur in om foto’s te maken tijdens een photowalk van ongeveer 2,5 uur.

Om nog meer ervaring te krijgen met het maken van mooie en speciale natuurfoto’s, en zeker ook voor de gezelligheid, kun je gratis mee wandelen. Je ben helemaal vrij om te fotograferen wat je maar wilt.
Probeer eens verder te kijken dan de voor de hand liggende onderwerpen, en leg dat vast met de camera.

Dit jaar ga ik wandelen in natuurgebieden in de regio die voor mij nog onbekend zijn om te ontdekken wat daar allemaal voor moois te fotograferen is.

Kijk in dit overzicht voor de wandelingen:
Zondag 6 juni – Dommeldal in Sint-Michielsgestel. Lokatie Haanwijk.
Zondag 4 juli – Maasheggen en de Vilt in Oefelt. Lokatie Maasheggen Beugen en Struinpad.
Zondag 1 augustus – Keent, Mariëndaal en Hertogswetering in Velp (Grave). Lokatie Keent.
Zondag 5 september – Raamdal, De Maurik en Landgoed Tongeren in Mill. Lokaties Perenlaantje met beukenbomen.
Zondag 3 oktober – Dommeldal in Sint-Michielsgestel. Lokatie Sterrenbosch.
Zondag 7 november – Keent, Mariëndaal en Hertogswetering in Velp (Grave). Lokatie Mariëndaal.
Zondag 12 december – Landgoed De Utrecht in Esbeek. Hier staan veel bomen in het water.

De data en lokaties kunnen nog aangepast worden. Weet je zelf ook een mooie lokatie om een keer te gaan bekijken, laat het dan even weten.

Praktische zaken:
De juni wandeling gaat naar het Dommeldal in Sint-Michielsgestel met natuurlijk de Dommel, het kasteel en een theekoepel. Minstens net zo mooi is het kleine haventje van Halder met roeibootjes. Daarnaast is er ook veel natuur en imposante plantanen.
We verzamelen om 7:30 uur bij de parkeerplaats van Expert Ben van Dijk in Uden en vertrekken van daaruit naar de bestemming.

Mochten de weersomstandigheden bar en boos zijn, dan blijven we lekker in bed of bij de warme kachel en laat ik dit tijdig weten.

Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen.

Vul hieronder je gegevens in als je mee wilt gaan met een photowalk. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.