Ronald Strijbosch Photography

Landschap- en architectuur fotografie

Photowalks

Een PhotoWalk is een wandeling (met of zonder begeleiding), door een mooie omgeving of een bijzondere locatie en die te fotograferen.
Een keer per maand ga ik op zondagmorgen lekker vroeg de natuur in om foto’s te maken tijdens een photowalk van ongeveer 2,5 uur.

Om nog meer ervaring te krijgen met het maken van mooie en speciale natuurfoto’s, en zeker ook voor de gezelligheid, kun je gratis mee wandelen. Je ben helemaal vrij om te fotograferen wat je maar wilt.
Probeer eens verder te kijken dan de voor de hand liggende onderwerpen, en leg dat vast met de camera.

Dit jaar ga ik wandelen in natuurgebieden in de regio die voor mij nog onbekend zijn om te ontdekken wat daar allemaal voor moois te fotograferen is.

Kijk in dit overzicht voor de wandelingen:
Zondag 31 oktober – Natuurgebied Kwintelooijen op de Utrechtse Heuvelrug bij Rhenen.
Zondag 12 december – Natuurgebied bij De Mortel. Vanaf Grotels Genieten lopen we de bekenwandeling.

De data en lokaties kunnen nog aangepast worden. Weet je zelf ook een mooie lokatie om een keer te gaan bekijken, laat het dan even weten.

Praktische zaken:
De november wandeling is deze keer verzet naar 31 oktober i.v.m. de ingang van de wintertijd!
We wandelen door het heuvelachtige natuurgebied Kwintelooijen met prachtige lanen en paden. Hopelijk is de verkleuring van de bladeren dan nog goed zichtbaar. Het kan wel al koud zijn dus zorg voor warme kleding en handschoenen.
We verzamelen om 8:00 uur bij de parkeerplaats van Expert Ben van Dijk in Uden en vertrekken van daaruit naar de bestemming.

Mochten de weersomstandigheden bar en boos zijn, dan blijven we lekker in bed of bij de warme kachel en laat ik dit tijdig weten.

Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen.

Vul hieronder je gegevens in als je mee wilt gaan met een photowalk. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.