Ronald Strijbosch Photography

Landschap- en architectuur fotografie

Photowalks

Een PhotoWalk is een wandeling (met of zonder begeleiding), door een mooie omgeving of een bijzondere locatie en die te fotograferen.
Een keer per maand ga ik op zondagmorgen lekker de natuur in om foto’s te maken tijdens een photowalk van ca 2,5 uur.

Om nog meer ervaring te krijgen met het maken van mooie en speciale natuurfoto’s, en zeker ook voor de gezelligheid, kun je gratis mee wandelen.
Als deelnemer ben je helemaal vrij om te fotograferen wat je maar wilt. Probeer eens verder te kijken dan de voor de hand liggende onderwerpen, en leg dat vast met de camera.
De locaties kunnen we in overleg bepalen en misschien weet je wel een mooi plekje wat je met anderen wilt delen.

Tijdens de photowalks volgen we de gezondheidsregels van het RIVM en kabinet en houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Praktische zaken:
De eerst volgende wandeling is op zondag 7 juni a.s. en start om 9:00 uur bij de mooie Kilsdonkse Molen. We wandelen tot ca. half twaalf rond de molen en in de omgeving.
We verzamelen bij de molen, Kilsdonkseweg 4-6, 5473 KK Heeswijk Dinther.
Deelname is geheel gratis.
Voorlopig staan de wandelingen gepland op elke eerste of tweede zondag van de maand, dus zet deze data maar vast in je agenda.

Mochten de weersomstandigheden bar en boos zijn, dan blijven we lekker in bed of bij de warme kachel en laat ik dit tijdig weten.

Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor bedekkende kleding i.v.m. insectenbeten en stevige wandelschoenen.

Vul hieronder je gegevens in als je mee wilt gaan met een photowalk. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.