Ronald Strijbosch Photography

Natuur- en architectuurfotografie

Workshop architectuurfotografie

Met wat basis kennis en praktische tips leer je tijdens deze workshop hoe je architectuur op een creatieve manier kunt fotograferen.
Het industrieel erfgoed van Philips op Strijp-S in Eindhoven is een prachtige locatie met een mix van oude industriële gebouwen en moderne woontorens om aan de slag te gaan.
Je gaat leren creatieve composities te maken en anders naar gebouwen en details te kijken.

Workshop:
De workshop start om 9:00 uur met een eenvoudige uitleg over de basis van fotograferen en specifiek over architectuur fotografie.
Daarna volgt een uitgebreide photowalk over het Strijp-S terrein om te oefenen met composities, instellingen, schaduwen en natuurlijk prachtige foto’s te maken.
Is je accu nog niet leeg, dan kun je eventueel nog op eigen gelegenheid richting het PSV stadion en de Anton Philipslaan gaan of naar de binnenstad om nog meer moderne architectuur te fotograferen.

Praktische zaken:
Het vertrekpunt is bij hotel Blue Collar, aan de achterkant van het klokgebouw, 5617AA in Eindhoven en de workshop duurt tot ca. 13:30 uur.
De groepen bestaan uit maximaal 6 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
Kosten voor de workshops bedragen € 25,00 per deelnemer, inclusief een kop koffie of thee.
De kosten dienen bij aanvang contant te worden voldaan.
De datum voor de workshop wordt later in het jaar bekend.

Voor deelname heb je een spiegelreflex- of systeemcamera en een statief nodig. Heb je ook nog lenzen, filters e.d. neem deze dan zeker mee.
Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen.

Kijk ook eens naar de overige workshops.