Ronald Strijbosch Photography

Landschap- en architectuur fotografie

Workshop avondfotografie GLOW

Kasteel Heeswijk krijgt rond kerst 2020 een lichtfestival à la Glow in Eindhoven!
Iedere avond, zodra het donker is, gaan de lichten aan. Het zal niet beperkt blijven tot bijzondere projecties op de kasteelmuren. Je zult mooi uitgelichte bomenrijen zien, maar ook veel sculpturen. Er is ook veel water rond het kasteel wat mooie reflecties geeft.

Workshop avondfotografie:
De workshop start om 19:00 uur en bestaat uit een photowalk. We wandelen rond het kasteel en in de omgeving en tijdens deze wandeling gaan we volop foto’s maken. Hierbij krijg je veel hulp en praktische tips om met verrassende resultaten thuis te komen.

Heb je een spiegelreflex- of systeemcamera (maakt niet uit welk merk) en krijg je maar geen mooie avondfoto’s gemaakt op de automatische stand? Dan is deze workshop iets voor jou!

Praktische zaken:
Het vertrekpunt is bij de nieuwe bezoekersparkeerplaats aan de N279, 5473 VA, Heeswijk Dinther en de workshops duren tot ca. 22:00 uur.
De groepen bestaan uit maximaal 6 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
De kosten van een workshop zijn € 27,50 per deelnemer, exclusief entree, en dienen bij aanvang contant te worden voldaan. De entree kosten zijn dus voor eigen rekening en op dit moment nog niet bekend maar zullen waarschijnlijk onder de € 10,00 blijven.

Voor deelname heb je een spiegelreflex- of systeemcamera en een statief nodig. Heb je ook nog lenzen, filters e.d. neem deze dan zeker mee.
Vergeet niet je batterij(en) op te laden en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen. Zorg voor stevige wandelschoenen en een droog doekje om je lens schoon te maken.

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.